Services

JJ Dressage tilbyder forskellige ydelser som kan hjælpe dig og din hest videre som equipage.
 
 
Individuel undervisning
Med individuelt undervisning er fokus på hesten og dig som equipage, hvor målet er et optimalt og elegant samarbejde, som udvikles for hver gang.
 
Heste i ridning og kommision
Skal din hest sælges, uddannes eller skal du bare på ferie? JJ Dressage tilbyder ridning og salg af din hest. Kontakt for at høre mere om pris samt muligheder.
 
Stævneopvarmer
Julie tager gerne med ud til stævne opvarmer og guider rytteren. Med et kommunikationssæt, vil andre ikke forstyrres og der vil være god lyd og klart forkus på dig. Efter programmet snakkes der kort om det. Er rytteren meget nervøs, vil coaching også indgå
 
Kursur
JJ Dressage tilbyder ofte kurser, følg med på siden og se, hvornår det næste afholdes. Der kan også afholdes kursus ude efter aftale. 
 
Rytter træning
JJ Dressage tilbyder som noget nyt også rytter træning. Lektioner med fokus kun på rytteren. Balancetræning, opstilling, koordination og meget mere.
 
Program træning
Individuel undervisning med fokus kun på programridning. Her optages et program, hvorefter der bruges tid på at gennemse det. Træningen vil så tage udgangspunkt i mulighederne for forbedringer, så man kan give sig 100 % på stævnepladsen.
Coaching vil også indgå.
 
Foredrag
JJ Dressage tilbyder også foredrag med emner som balance, opstilling, indvirkning m.m. Kontakt gerne for at høre mere. Et foredrag varer som oftest 2 timer inkl. øvelser.
 
 
Kontakt for mere info!